— TIETOA MINUSTA —

Olen eräopas ja lastenlääkäri, turvallisen retkeilyn ammattilainen. Majaani pidän Rovaniemellä. Vaellus- ja retkeilykokemusta minulle on kertynyt partiolaisten kanssa ja muissa porukoissa Suomesta, Ruotsista ja Norjasta, Alpeilta, Keniasta ja Nepalista. Lisäksi olen purjehtinut ympäri Suomenlahtea ja kolunnut Saaristomerta, melonut joilla ja järvillä ja pyöräillyt lähinnä Etelä-Suomen teillä ja poluilla.

Kotimaan luonnon monipuolisuus ja kauneus tekevät minut aina onnelliseksi ja yritykseni keskittyykin monipuolisten retkien järjestämiseen eri puolille Suomea. Toki myös varsinkin Ruotsin ja Norjan kohteet ovat melko helposti saavutettavia ja varsinkin Pohjois-Suomen vaelluksilla saatetaan poiketa myös naapurimaiden puolelle.

Retkien ja vaellusten lisäksi järjestän retkeilijöille suunnattuja ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksia. Näissä koulutuksissa pääpaino on retkeilijän ja vaeltajan todennäköismmin kohtaamissa tilanteissa ja käytännön harjoitukset ovat suuressa roolissa. Koulutukseen sisältyy yleensä luento, jonka jälkeen käytännön harjoitukset tehdään joko samana päivänä tai myöhemmin. Koulutuksen laajuus voidaan sopia tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tärkeimmät koulutukseni:

  • Erä- ja luoto-opas, Eerikkilän urheiluopisto
  • Lastenlääkäri, Tampereen yliopisto
  • Suomen melonta- ja soutuliitto: melontaohjaaja, Melontakeskus Natura Viva
  • Wilderness Medical Associates: Wilderness Advanced First Aid

Erässeikkailija on Metsähallituksen yhteistyöyritys.